728 x 90
Assalamu'alaikum,

Currently away from my tower. Berehat daripada berblogging untuk sementara waktu. Entri-entri selepas ini sehingga hujung Mac, scheduled entry.

Insya-Allah, jumpa lagi nanti. Ada kesempatan saya balas komen dan blogwalking ye :)

20 Februari 2017

Sabtu, 20 Ogos 2016

Spotlight RM15 Value Coupon

Ingat tak sebelum ini saya cerita tentang Diamond Press Tool? Boleh baca mengenainya di sini. Kebetulan, saya ada RM15 Free Value Coupon Spotlight, got through mail for being Spotlight VIP Club member. Jadi, awal bulan Ogos yang lalu, alang-alang ada urusan di Mutiara Damansara, saya dan Bott singgah ke Ikano Power Centre (IPC). Saya jarang berbelanja di Spotlight, melainkan ada great deals atau value coupon sebegini. Kali ni  saya nak cari dies untuk Diamond Press Tool saya.



Sampai je di Spotlight, mulalah penyakit rambang-mata-nampak-semua-nak-beli saya sampai! Dies untuk Diamond Press Tool pun ada banyak pilihan! Oh myyy! Tu kat atas tengah gigih decide nak beli yang mana satu. Tak mahulah beli mahal-mahal, guna sekali dua je....Pilih punya pilih, fikir punya fikir,..saya beli 3 pek di bawah.

  • 3 blank folders (digunakan untuk letak die/s dan kertas yang kita nak potong)
  • speech bubbles dies (ada 3 saiz)
  • circle dies (ada 5 saiz)

Rasanya speech bubbles dan circles memang saya akan selalu guna untuk buat embellishments. Huhuhu konon-kononnya buat keputusan paling bijak la tuh! Apapun, happy senyum sampai telinga sebab dapat diskaun RM15. Berbaloi-baloi!

24 ulasan:

  1. Balasan
    1. Bolehlah kan sekali-sekala perasan bijak ;)

      Padam
  2. tak sabar nak tengok hasilnya... ^_^

    BalasPadam
    Balasan
    1. Nanti ada kesempatan akak kongsi ye :)

      Padam
  3. bestnyeee! dpt diskaun rm15 pon suke kan.. byk jgk tu.. =)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Memang best! Senyumlah sikit tgk jumlah akhir kena tolak RM15 :)

      Padam
  4. ada kupon free? baru seronok membeli

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kena tengok jugak, Sis. Ada barang2 yg dijual di sana lebih mahal harganya jika dibandingkan dengan kedai lain :)

      Padam
  5. sorry tau lama x singgah sini mala pun dh kuar carta..adeiii

    BalasPadam
  6. Balasan
    1. Kalau tak berbaloi tahan diri tak mo beli! :)

      Padam
  7. dan hasilnyaa.... jeng jeng jeng... tungguuuuuuuuuuu

    BalasPadam
  8. mesti lagi menarik hasil kraf Farah guna dies tu..

    BalasPadam
  9. wahhhh untungnya dapat diskaun ni

    BalasPadam
  10. btl kak farrah..
    ayu pon jarang beli kt sini
    mmg rambang mata smpai xtau nak pilih yang mane

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...