728 x 90

Khamis, 30 Mac 2017

Sticker Book of Phrases | Foil Statement Pad

Antara bahan baru untuk stok kraf saya. Foiled Statement Pad dan Sticker Book of Phrases ni bukan sahaja sesuai untuk buat kad/scrapbook/projek kraf kertas, malah sangat sesuai untuk planner addicts hias planner. Boleh dapatkan di POPULAR. Tak silap saya harga Sticker Book of Phrases - RM7.90. Foiled Statement Pad tu mahal sedikit sebab ada banyak hiasan/sticker yang guna gold foil. Cantik memang cantik. 👍👍👍 Bling-bling berseri projek kita dibuatnya. Harga RM12.90. 


Bahagian dalam.
Cantik-cantik kan? 😃

Kalau berminat, cari di cawangan POPULAR terdekat. Semasa saya beli kedua-dua buku sticker ni, Popular IPC sedang buat Pre-renovation Sale. Jadi, rezeki dapat 30% diskaun. Yeayyyyyy!

Saya nak buat inspirational magnetic bookmark dengan stickers di atas. Nanti saya tunjuk hasilnya.


13 ulasan:

  1. cantiknya.. kalau Zafirah mati kutu nak buat ape.. beli sebab cantik.. heee

    BalasPadam
    Balasan
    1. Akak dulu asyik beli sebab cantikla,..lepas dah menimbun, nak tak nak paksa diri buat something out of the stock pile :)

      Padam
  2. Cantiklah...mcm sayang pula mau guna...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hihihi memang 'berperang' dengan perasaan nak guna!

      Padam
  3. sy kalau cantik2 ni syggg nk guna ;-)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Samalah, Nies. Tapi terpaksa gak digunakan,..kalau tak terkumpul macam tu je,..

      Padam
  4. Assalam kak , wah yana pun suka cantiks cantiks semuanya

    BalasPadam
  5. yana kalau bei konferm tak guna sebab sayangs

    BalasPadam
  6. arz tak pandai sangat bab guna benda ni...

    tapi kak farrah memang kreatif

    BalasPadam
  7. da lama teringin nak beli. okayy nty nak gi popular. hehe

    BalasPadam
  8. waaahhh! bestnya .. nak pergi belilah

    BalasPadam
  9. wow! aida tgh plan something ni.
    nanti aida carik ni ekk.
    pastu aida tunggu tutorial farrah ekk :)

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...