728 x 90
Assalamu'alaikum,

Currently away from my tower. Berehat daripada berblogging untuk sementara waktu. Entri-entri selepas ini sehingga hujung Mac, scheduled entry.

Insya-Allah, jumpa lagi nanti. Ada kesempatan saya balas komen dan blogwalking ye :)

20 Februari 2017

Rabu, 19 Oktober 2016

Wordless Wednesday - Tetamu Hebat September



27 ulasan:

  1. tahniah buat semua yang tersenarai :)

    BalasPadam
  2. kreatifnya kak farah T_T cantik pulak tu. ishhhhhh. TAHNIAH SEMUA !!

    BalasPadam
  3. Salam singgah sini Farah....wahhh tahniah kepada semua

    BalasPadam
  4. nak suh sy kaler kan ke? bak sini pensel kaler luna ;-)

    BalasPadam
  5. Tahniah untuk yang terpilih.. :)

    BalasPadam
  6. wah...tahniah kepada yang terpilih =)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Saya lah tu. Terima kasib attarmizi. Hehehe

      Padam
  7. wah kali ni naik motor skuter laa nampaknya..

    BalasPadam
  8. ehehehhe comelnya. i know your handwriting very well. hehe. kita dah lama x menulis. entah macam mana tulisan jadinya

    BalasPadam
  9. tersenarai pulak di bulan september ni

    BalasPadam
  10. Motor skuter nak pi mana tu? he he he

    BalasPadam
  11. Sorry dah lama tak bertandang... Now... I'm back! Nak cantas kedudukan Jay Emm... Kah Kah Kah...

    BalasPadam
  12. hehehe.. dok sebelah ZF kat depan

    BalasPadam
  13. Ahaksss senyum lebar tgk nama kita naik skuter

    BalasPadam
  14. Macam x percaya masih masuk list top sbb rasa dh lama x main2 kat sini

    BalasPadam
  15. Pinjam boleh? Kalau skuter tu warna pink mesti lg suwitttt

    BalasPadam
  16. Sis JM pun nak ucap terima kasih sbb jadi pengomen setia blog sis Jm dari Jan - Okt x pernah missed masuk list..terharu! Something big for u

    BalasPadam
  17. Nama saya pun ada???? Wahhhh! I is tak sangka..

    BalasPadam
  18. Lepas ninak gi beli mcfluffy oreo utk meraikan kemenangan.. hahahahha

    BalasPadam
  19. eh ada nama ekin la.. cantiknya motor hahahhaha

    BalasPadam
  20. ekin nak warnakan comelsangat ni

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...