728 x 90
Assalamu'alaikum,

Currently away from my tower. Berehat daripada berblogging untuk sementara waktu. Entri-entri selepas ini sehingga hujung Mac, scheduled entry.

Insya-Allah, jumpa lagi nanti. Ada kesempatan saya balas komen dan blogwalking ye :)

20 Februari 2017

Rabu, 12 Oktober 2016

Wordless Wednesday - Projek Release Stress



14 ulasan:

  1. Satu aktiviti yg sgt brmanfaat

    BalasPadam
  2. bagus gak idea ni..skrg ni kalau stress..terjah buku warna...warna sambil nyanyi2.. heheheh

    BalasPadam
  3. sempat lg tu dlm penat2 ya ;-)

    BalasPadam
  4. Memang best ni kalau orang tu kreatif....

    BalasPadam
  5. kreatif! Ros pun dah mula jatuh cinta dengan aktiviti macam ni .

    BalasPadam
  6. datang sini pun boleh release stress :)

    BalasPadam
  7. yana dah lama tak sendtuh benda benda ni .. xde masa

    BalasPadam
  8. wah bila nak start projek kreatif nih.. kesibukan melanda, tak mampu nak berkreatif lagi..

    BalasPadam
  9. projek release stress kita pula menari. weeeee

    BalasPadam
  10. Kalau sis JM makin stress keh keh keh x kreatif

    BalasPadam
  11. Nak buat apa lah tu eh...ada je idea dia..bak sini sikit idea tu ��

    BalasPadam
  12. kalau kak farrah boleh release stress
    tp kalau ayu y buat kompom makin stress

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...