728 x 90
Assalamu'alaikum,

Currently away from my tower. Berehat daripada berblogging untuk sementara waktu. Entri-entri selepas ini sehingga hujung Mac, scheduled entry.

Insya-Allah, jumpa lagi nanti. Ada kesempatan saya balas komen dan blogwalking ye :)

20 Februari 2017

Khamis, 6 Oktober 2016

Tebus E-Coupon Lazada di WOOP

Hujung bulan lepas, saya jengah Woop. Tengok-tengok kalau ada missions yang boleh dibuat untuk kumpul points. Sambil tu, ringan je tangan intai available rewards. Sekarang ni tak banyak sangat new campaigns. Tetapi, ada sesuatu yang memancing perhatian saya :)



Ada Lazada e-coupon lah! Boleh shoppingggg! Kalau ikut points yang ada, saya boleh tebus RM30. Cuma, polisi di Woop, hanya boleh tebus 1 item/minggu. Gigih saya tebus e-coupon untuk 3 minggu berturut-turut.

Semalam, dapat notifications dan terima code e-coupon yang saya tebus bulan September :)


Berbaloi-baloi! Lepas ni bolehlah shopping aksesori si Kapok di Lazada. Ingat nak beli guitar stand. Dapatlah potongan harga sedikit. Rasa less guilty beli barang-barang yang bukan dalam priority kalau guna voucher atau kupon diskaun heheheh.

Siapa-siapa yang ada akaun Woop tu, boleh pergi redeem e-coupon Lazada ni. Cepat! Setakat hari ini, masa saya pergi capture gambar kat atas tu, tinggal 11 je lagi. Bukan setakat Lazada, e-coupon untuk Happy Fresh dan Grab pun ada.Nak sertai Woop pun boleh, daftar secara percuma di sini :)

34 ulasan:

  1. DAh lama tak bukak woop. Dah beberapa kali jugak redeem ☺

    BalasPadam
    Balasan
    1. Woop sekarang tak semeriah dulu :)

      Padam
  2. wow ! seronoknya ada voucher Lazada pulakkk...

    BalasPadam
  3. tapi.. Woop macam tak best sangat je sekarang ni.. hurmhhh

    BalasPadam
  4. dah reedem 1.. thanks for the info farah...

    BalasPadam
  5. Ala terlepas peluang nak reedem la

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ohhh dah abis eh? Tak de rezeki Ekin. Kumpul je points yang ada tu :)

      Padam
    2. ada rezeki ekin dapat voucher lazada tu siap shopping barang kat lazada guna voucher tu dah hihihihihi

      Padam
    3. Mcm mana kita nak tau yg kita layak dpt voucher dr lazada sbb sy mmg selalu shoping kt lazada sebulan dlm 3-4 brg saya order....

      Padam
  6. best laa dapat redeem.. macam mana boleh dapat copun tu Kak farah?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kita buat missions kat Woop tu,..nanti dapat points. Points tulah guna untuk tebus voucher/coupon :)

      Padam
  7. Sakan la shopping nahhhh. Bestnyaaaaaaa

    BalasPadam
  8. huhuhu mesti senyum lebar punyaaaaa ;-)

    BalasPadam
  9. tak cukup point. ada 900+ jer.

    BalasPadam
  10. akak masih setia dengan woop kan..
    rezeki akak

    BalasPadam
  11. bila akak update ni baru teringat pasal "woop" hhahhaha

    BalasPadam
  12. dah lama tak buka woop.. hari tu buka lupa password.. huhuhu..

    BalasPadam
  13. dah bertahun kita x buka woop ni. dah terlupa dah. tapi memang banyak boleh dapat dari sini kan

    BalasPadam
  14. Wah menarik dlm membeli dpt lagi kupon diskaun

    BalasPadam
  15. Baru 2 kali beli ngan Lazada ni. Skrg tgk syok beli kat 11street dan groupun ��

    BalasPadam
  16. da register masih xpandai gune lg
    bz btl

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...