728 x 90

Isnin, 26 September 2016

Bookcafe | MyCyberSale

Istimewa buat ulat buku, kaki buku, hantu buku. Jangan lupa jengah #mycybersale Bookcafe! Klik sahaja banner di bawah untuk lihat tawaran menarik dan berbaloi yang kalian akan sukar hendak tolak! Ada diskaun sehingga 95% dan dapatkan buku untuk koleksi kalian semurah RM1.


42 ulasan:

  1. wow murahnya.. syok kalau boleh shopping buku kat sini..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Heheheh Saya dah selamat menyopping beberapa buah buku 😊

      Padam
    2. nampaknya kena shopping juga buku kat sini..

      Padam
  2. Woww sale buku! Bestnya thanks share kak fara:)

    BalasPadam
    Balasan
    1. My pleasure. Gi lah intai. Ada banyak deals yang best :)

      Padam
  3. Wowww menarek ni.. blh usya novel..

    BalasPadam
  4. wahh.. buku rujukan sekolah pun ada.. hehe... awak jual ke?


    jom jenguk sini ya.. hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Macam2 buku ada, matdin. Akak tak jual,...tukang promo je ;)

      Padam
  5. waaa..banyak buku tak sempat baca..huhu..
    soo tempting this offer..

    BalasPadam
  6. perkongsian yang baik...terutama yang suka baca buku


    buku yang lama beli pun tak habis baca lagi

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hihihi akak pun sama macam Arz,..banyak buku yang beli dolu2 tak usik pun lagi,...tapi bila tengok offer ni,..semangat nak beli buku tu membara-bara! :)

      Padam
  7. wah wah wah.. mesti ramai ulat buku serbu ni

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ulat daun pun boleh serbu sekali :)

      Padam
  8. Balasan
    1. Hi Huda. Terima kasih sudi singgah :)

      Padam
  9. dah usha dah ... macam best gak buku2 dua hengget tu - tapi kang postage lagi mahal dari buku. hihihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. Free shipping la, Huda. Free shippingggggg :)

      Padam
  10. akak ayuh kita beli secara berjemah

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ayooo beli berjemaah lagi rugi...nanti dah dapat buku,,...kos postage nak hantar ke akak atau akak hantar ke huda mahalllll! I dah tuka address tau!

      Padam
  11. nnt i bagi list - aci tak ...


    hihihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. Bagi list akak terima,,..tapi akak pandang je lah ;)

      Padam
  12. Balasan
    1. Boleh,...buku2 kat rumah ni banyak nak recycle. Ss leh amik foc ;)

      Padam
  13. ulat buku, kaki buku, hantu buku? semua bukan! adeh! kaki blog jek hihih

    BalasPadam
  14. RM1? murah sgt tu..rugi kalau x rembat

    BalasPadam
  15. da xleh nak membuku da,,
    buku2 kt rumah ni pon nak recycle da...
    byk sgt

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...