728 x 90
Assalamu'alaikum,

Currently away from my tower. Berehat daripada berblogging untuk sementara waktu. Entri-entri selepas ini sehingga hujung Mac, scheduled entry.

Insya-Allah, jumpa lagi nanti. Ada kesempatan saya balas komen dan blogwalking ye :)

20 Februari 2017

Sabtu, 27 Ogos 2016

Unity Sale! Unity Sale!

Sale sempena merdeka di LAZADA bakal bermula! Seprti biasa ada macam-macam offer menarik! Bagi yang layak, jangan lupa guna code diskaun di bawah. Entitled to 30% discount (sekiranya anda membeli-belah menggunakan applikasi LAZADA) dan 20% jika melalui laman web :)

Lazada Malaysia 


Lazada Malaysia


Klik pada banner di atas untuk cuci mata, survey barang dan dapatkan deals yang super WOWWWW!


60 ulasan:

  1. Balasan
    1. Cuba tengok betul2, adik Ekin :)

      Padam
    2. Ekin..terpampang beso tu tak nampak eh heheh

      Padam
    3. Kena tambah mata nampak gayanya :)

      Padam
    4. macam mana blh tak nampak nih..kihkih

      Padam
    5. masa tengok aritu guna line data hahahahhaha xnampak la... loni line streamyx 8mbps nampak jelasssssssssssssssssssssss sangat

      Padam
    6. Sape tak nampak.... Diaaa.... Diaaaaa...

      Padam
  2. ni betol2 godaan di tgh2 bulan.. haha

    BalasPadam
    Balasan
    1. hihihi tengah2 bulan ni survey2 dulu ye...nanti dapat gaji je terus grab!

      Padam
    2. gaji dah masuk kan??? Jgn lupa grab..hihihih

      Padam
  3. Balasan
    1. Create akaun baru... Ha ha ha

      Padam
    2. Bergeliga otak SS. Tapi kena guna details orang lain la kan ;)

      Padam
    3. nampaknya tiada harapan lah huhuh

      Padam
    4. Guna nama Dadam... He He He....

      Padam
  4. Balasan
    1. dah survey dah ke? ada great deal tak?

      Padam
    2. Kalau guna galah yang jolok cempedak tu boleh tak? Boleh tak?

      Padam
  5. wah ni nampaknya nak suruh bershopping sakan di LAZADA..

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahaha pilih2 barang belum ada yang menarik di hati..

      Padam
    2. Shopping lazada byk pilihan tapi kena hati2 memilih... Sbb ramai supplier... Kalu dpt yg ok... Memang ok...

      Padam
  6. wahh best2 kebetulan mmg tgh cr brg kt lazada ni

    BalasPadam
    Balasan
    1. silalah cari apa yang berkenan di hati ye :)

      Padam
  7. wow ! sale lagi.. cepat laaa gajiiii....

    BalasPadam
  8. Balasan
    1. kan.. Sungguh menggoda!! tapi poket kosong ni..hihihihi

      Padam
    2. LAZADA berasal dari Lazatnya.... he he he...

      Padam
  9. LAZADA selalu dengar cerita best pasal lazada ni

    BalasPadam
    Balasan
    1. Akak setakat ni tak ada bad experience dengan lazada. Selalu kalau beli barang, akak pilih trusted seller :)

      Padam
    2. samalah kak setakat ni masih berpuas hati.. tapi kalau brg yg xsama macam dlm gmba mmg xleh buat pape..

      Padam
    3. Kena belek harga betul2... Tapi SS tak galakkan beli brg yg terlalu mahal... Esp barang letrik....

      Padam
  10. Balasan
    1. Cubalah,.. Ikhwan siap beli handphone lagi kat Lazada :)

      Padam
    2. tulah pasal macam nak beli jugak hahahha terpengaruh bila baca entry iy

      Padam
    3. Ehhh.. hihihihihi.. dah selamat guna daaaaa.. kahkah.. saya beli 2 kot. satu bg kat mak.. mmg oklah service dia..

      Padam
  11. Balasan
    1. hihihih apa yang nak ditakutkan tu,...

      Padam
  12. kena tutup mata ni..kehkeh,,

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tutup sebelah mata je tau,..sebelah lagi leh intai2 :)

      Padam
  13. Tudia masuk Lazada kena pejam mata ni.. hehehe

    BalasPadam
  14. Syok shopping kat Lazada.. brg murah2 . Syok kalo ada duit kepuk2.. hehehee

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kalau duit tak kepuk pun boleh, Mummy. Janji jangan beli barang yang minta duit kepuk2 la :)

      Padam
  15. sabor jelah baca komen kak farrah ... nak kena beli jugak ni

    BalasPadam
  16. Memang silaplaa pegi cuci mata kat situ, tak pasal2 rasa macam nak beliii jerr. Hiuhiu

    BalasPadam
  17. kuat lazada bt sale..
    tp mmg berbaloi
    kalau beli brg y berharga tinggi
    dpt diskaun yang xkan dpt hrga kt kedai

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...