728 x 90

Rabu, 31 Ogos 2016

Huruf Blok 4 X 7



49 ulasan:

  1. Dah lama tak buat huruf2 blok macam ni. Ehehe :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Akak dua tiga minggu ni asyik 'bergelumang' dengan huruf blok je, Nani :)

      Padam
    2. Bila kali terakhir? he he he...

      Padam
    3. Tu kena suruh Nani kira :)

      Padam
  2. Dulu waktu sekolah suka guna block yang ada pelbagai corak.. Lepas tu mula lukis kat kertas lukisan. Rindu zaman kecik :)

    BalasPadam
  3. cantik , dulu yana suka buat tapi huduh lah ,

    BalasPadam
    Balasan
    1. Benda ni kena rajin practise, Yana. Mesti jadi punya :)

      Padam
  4. Balasan
    1. Kadang2 kena ada reference gak, Yana. Lagi2 kalau yang 4 x 7 ni :)

      Padam
  5. adakah 4 kotak lebar 7 kotak panjang..tul tak

    BalasPadam
  6. aha..ye lah..baru perasan..aa tertulis kat tepi kotak tu

    BalasPadam
  7. teringat dulu masa zaman-zaman sekolah selalu buat huruf blok gini ... =D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betullll. Zaman sekolahlah sibuk kira kotak buat huruf blok :)

      Padam
  8. Lama x datang cni.. kekreatifan cik Farrah masih tetap sama awesome ^_^

    BalasPadam
    Balasan
    1. Apa khabar, Gee? Tidaklah kreatif mana. Biasa2 sahaja :)

      Padam
    2. sihat. awesome. hehe. kreatif saya cakap, sbb tangan saya kalu buat tak jadi gitu. entah jadi apa gamaknya. haha ^_^

      Padam
  9. lama betul tak buat macam ni.
    last buat masa zaman sekolah la..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ni tengah mengajar budak2 sekolah buat huruf blokla ni, Cik Hani. Kelakar gak tengok diorang terkial-kial :)

      Padam
  10. Suka jugak buat dulu. Nampak kemas ja!

    BalasPadam
  11. dulu masa subjek lukisan kejuruteraan banyak guna huruf blok nih.. memang cantik laa tulisan..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Saya kurang gemar yang 4x7 ni, Eyda. Lagi suka yang 3x5 :)

      Padam
    2. yelah yang ni besar.. kalau saiz 3x5 tu comel cute jer hasilnya..

      Padam
  12. tu laa yang buatkan tulisan pelukis pelan dulu2 cantik2 sebab kena belajar tulis guna huruf blok nih..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Heeee saya guna huruf blok ni utk Pendidikan Seni je,...buat poster :)

      Padam
    2. yup untuk seni pun guna juga..kiranya yang berkaitan lukisan, seni bagai memang banyak guna huruf blok sebegini..

      Padam
  13. Masa sekolah dulu.. mmg ske buat gini gak...

    BalasPadam
  14. Zaman sekarang dah canggih... Memacam tulisan dah...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betul. Sekarang ni tinggal pilih je yang mana berkenan di hati :)

      Padam
  15. Nape tak tayang huruf blok funcrayons yang dah kaler tu?

    BalasPadam
  16. kena guna buku kotak2 kecik Maths.. hehe.. dulu buat main game2 je..

    BalasPadam
  17. rajinnya kak farah.. akak buat ke garisan kecik2 tu..?

    BalasPadam
  18. rindunya zaman lukis huruf block ni... dulu2 masa sekolah buat sokmo

    BalasPadam
  19. mesti akak ada idea bru kan nk buat apa. heheh

    BalasPadam
  20. zaman sekolah dulu ja slalu buat sbb ada buku kotak2

    BalasPadam
  21. ni mase zaman sekolh la ni main dgn huruf blok cmni

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...