728 x 90

Khamis, 19 Mei 2016

Kord Gitar dan Lirik Terakhir - Sufian Suhaimi (Easy Chords)

Kord Gitar dan Lirik Terakhir - Sufian Suhaimi

Untuk Senarai Kord Gitar yang lain, boleh klik di sini.

Dapatkan gitar dan aksesori muzik anda dengan harga terbaik di LAZADA.
Klik imej di atas


Kord Gitar dan Lirik Terakhir - Sufian Suhaimi

(Intro)


C G Am
Mengapakah kita selalu berjauh hati
F C
Selalu sendiri dan terasa hati
G Am
Apakah kita tak sehaluan lagi
F C
Berat bagiku berat bagiku


C G Am
Apakah salahku kau buatku begini
F C
Selalu sendiri tinggal sendiri
G Am
Cinta yang ku pinta kau balas dengan dusta
F
Berat bagiku


(i)
C
Melepaskanmu bukan mudah bagiku
Em
Untuk melalui semua ini
F
Pabila kenangan kita mengusik jiwa dan hati
G
Kala malam tidurku tak lena mengenangkanmu


(ii)
C
Ku cuba pertahankan
Em
Separuh jiwaku hilang ikut terbang bersamamu
F
Episod cinta hitamku kini berulang kembali
G
Berulang kembali menguasai diriku ini


Am
Oh tuhan
G
Ku mahu yang terbaik
F
Terbaik buatku
G
Insan kerdil ini

Am
Oh tuhan
G
Noktahkan kehilangan ini
F
Munculkan dia
G
Dia terakhir buatku.

Ulang (i) dan (ii)

F C
Buatku buat dirinya


DISCLAIMER: Lirik lagu di atas adalah hak cipta / hak milik pengarang, penggubah, artis dan label muzik yang berkenaan. Seluruh media - termasuk lirik, 'guitar chords' & klip video yang terdapat di blog ini hanyalah untuk keperluan promosi dan evaluasi. Sokong artis/penyanyi/kumpulan kegemaran anda dengan membeli CD/nada dering/'caller ringtone' agar mereka dapat terus berkarya.

33 ulasan:

  1. Balasan
    1. Air liur leleh dengar.. He he he

      Padam
    2. Kuikuikui sedih bebenar tu! ;)

      Padam
    3. Hahaha.. Lagu sedih bukan ke air mata yg meleleh? Kelakoo laah SS niiih

      Padam
  2. Balasan
    1. saya baru tahu, eyda. tu pun dengar masa tengok drama :)

      Padam
    2. aida bab lagu ni memang out la.
      unless bagi dgr kat telinga, tau la.
      kalau tgk gini kod kod ni tak reti lagu pe.

      Padam
    3. Hehehe saya pun sama, Aida. Main dengar je lagu2 yang ada,..bila orang sebut tajuk, terpinga-pinga. Kena dengar dulu baru ohhhhhh.

      Padam
    4. Farrah & Aida - sama laa kita.. ni sebab pernah dengar tu yang tau sedap..

      Padam
  3. Rajinnya dia nyanyi nyanyi... meh nyanyi tuk mummy ... buat halwa telinga. :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. mummy payungkan satu lagu... duet nan Kak Farrahh.. hehe

      Padam
    2. mungkin Firah jarang dengar radio sekarang.. tak update dengan lagu...

      Padam
    3. @Mummy - kita tak de bakat nak nyanyi lah. Nanti bernanah telinga mummy dengar. Mimpi ngeri dibuatnya :)

      @Firah - tak pelah. Akak pun bukan update sangat hihihih

      Padam
    4. meh kita nyanyi..sore sedap *perasan*

      Padam
    5. Haaaa ajak Sal boleh! Sal ratu karok! ;)

      Padam
  4. Ok nanti ekin layan kat tepon

    BalasPadam
  5. Mesti farrah pandai main gitar ni kan.. :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Saya tak pandai sangat, LA. Petik2 utk hiburkan diri sendiri bolehla :)

      Padam
  6. Balasan
    1. Suruh Cik Sal Munge. Saya tak pandai nyanyi :)

      Padam
  7. Lagu niiihhhh lagu feveret .. Suka gileeeerrrr gileeeer :D

    BalasPadam
  8. Suara diaaaa tuuuh .. Tak tahu nak ckp mcm mana. Lazatnya macam pizza. Ehhh

    BalasPadam
  9. Lagu dia,suara dia fuhhhh terbaikkk πŸ˜†πŸŒš asyik repeat je lagu diaπŸ˜‹πŸ˜„

    BalasPadam
    Balasan
    1. Suara dia sesuai untuk lagu tu kan,.. 😊😊😊

      Padam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...