728 x 90

Khamis, 18 Februari 2016

Your Mail Is On Its Way =)

Assalamu'alaikum,

Hari ini seharian saya di luar. Kumpul semua urusan, langsaikan sekali harung. Alhamdulillah, gembira sangat sebab hari berjalan dengan lancar, urusan-urusan dapat dilunaskan dengan sempurna. Termasuklah projek posto. Hehehe projek posto ni urusan hadiah, gifts, souvenirs untuk rakan-rakan blogger. Projek terkumpul sejak hujung tahun lepas lagi. Ingat tak entri Wordless Wednesday saya berkenaan gifts tracker?

My Gifts Tracker - 1st page
Memang niat nak beri pada penama-penama dalam gifts tracker saya ni something sebelum bulan Februari berakhir. Ada sebahagian daripada nama di atas saya dah kirim awal-awal. Ini untuk balancenya. Ada yang dapat sebab jadi Tetamu Hebat 2016, Tetamu Hebat bulanan, Jom Cuba Nasib, sebab birthdays, as thank you gifts/appreciation and a few lucky ones,..just because!



Siang tadi dah berkampung di pejabat pos. Bungkusan dan kiriman di atas ini semua untuk pos laju. Jenuh jugalah akak berdiri dekat kaunter  ;) Ada satu lagi beg saya kirim pakai pos biasa. To whom it may concern, titipan ingatan saya dalam perjalanan ye. Tak pastilah bila sampai. Mudah-mudahan selamat menjejak tuan-tuannya. Maaflah, saya pos lambat. Harap kalian sudi terima.

Good night! Nak bobok. Letih. 
Insya-Allah, slow-slow saya balas komen dan datang kunjungi rumah kalian.


Pssstt! Ada lagi a few pages dalam gift tracker saya. Sabar ye,..jika kalian tak terima apa-apa this time around, insya Allah, next trip :)


71 ulasan:

  1. Pos Laju skrg dah jadi Pos Lembab... He He He..

    BalasPadam
    Balasan
    1. sebab semuanya cari post laju . tapi terbukti siput sedut

      Padam
    2. pasni cari pos lambat kot2 jadi pos laju..hihihihihih

      Padam
    3. Kihkih apsal si Yana ni tetiba jadi siput sedut?
      Idea Ikhwan tu make sense jugakla.
      SS - Tapi kan,..poslaju ke Johor super efficientla. Saya hantar semalam ari ni dah sampai! ;)

      Padam
    4. Melampau tau... depa delay pos laju saya lebih seminggu....

      Cisssssskek betul...

      Rugi kita bayar mahal...
      sib baik customer x marah...

      Melampau...

      Padam
    5. Cik Manisah punya pos laju jadi pos layu... keh keh keh...

      Padam
    6. Kihkihkih poslayu! Tetiba terngiang-ngiang lagu Layu di Hujung Mekar -RIO :)

      Padam
    7. Ehemmm... Lagu peberet SS tu... Hi hi hi...

      Padam
    8. kekdg pos biasa pun cepat jugak sampainya..

      Padam
  2. Robot ni kaco laaa... Baru nak bernafsu malam jumaat nak mengkomen... Iskks...

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahahhaha, rehat dan tido kat robot kepada SS

      Padam
    2. hahahahahahhaha.... lain kali komen siang2 SS... malam2 robot tu aktif... :D

      Padam
    3. Hahahah, robot tu tak kasi bernafsu sangat malam2 Jumaat ni, SS.
      Yana & Ikhwan - robot ni bukan kenal malam ke siang...dia nak jengah, muncul je dia out of nowhere :)

      Padam
    4. Tapi sehari ni saya free dari robot tu kak Farrah... hihihiih... diorg takut kot.. Tak pon nak bg chance kat saya komen bebanyak.. hihihih

      Padam
    5. Robot nih nak kena sula agaknya.. keh keh keh...

      Padam
    6. Robot ada banyakkkkk, larat ke nak sula? kihkihkih
      Ikhwan, sem ni Ikhwan cuti hari Jumaat gak ke?

      Padam
    7. Robot tu berkenan kat SS laa tuh..

      Padam
  3. Farrah nak bobok ...hahaha..Semoga mendapat rehat berkualiti ye..
    biri-biri tu sticker ke magnet ke penanda buku?

    BalasPadam
    Balasan
    1. kak farrah nak generate idea untuk buat kraf so dia kena tidur awai :)

      Padam
    2. Ros Nordin - Thanks so much, Ros. Yang biri-biri tu magnetic bookmark daripada washi tapes. Ros nak? Nanti saya buatkan :)

      Padam
    3. Nak jugak... ehhhh tamak... hi hi hi

      Padam
    4. Akak belum pernah bagi Huda magnetic bookmark eh? Ke nak yang bebiri ni?

      Padam
  4. Balasan
    1. Hikhikhik malulah,..tulisan budak sekolah je tu :)

      Padam
  5. Moga selamt sampai la semua nya kepada penerima penerima bertuah tu

    BalasPadam
  6. SANAH HELWAH KAK FARRAH :D
    tahu terlambat kan :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks so much, TKK. Hihihi lambat cepat tak jadi masalah. Ingatan tu yang berharga :)

      Padam
    2. Ehhhh bila birthday....

      Hwaaaa terlepas ke?

      Padam
    3. Sorry kak farah henfon sy sewel...

      Mcm kna sampuk juOn...

      Sy x blh komen kt blog org termsk blog sendiri...

      Kdg x blh masuk blog lgsg...
      kdg CAN READ ONLY...

      Huhuhu... bnyk missed hapdet ni...

      Pelan2 sy kayuh ye

      Padam
    4. Hepi besday kak Farrah.. Semoga sukses senantiasa ye... :D

      Padam
    5. Thanks for the wish dan doanya, adik-adik.
      Huda, bukan ke sindrom phone meragam tu dah lama? Tak lanting2 lagi? :)

      Padam
  7. BTW YANA TAG AKAK SINGGAH BLOG YANA TAU

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ok. Dah intai entri tu tadi. Nanti akak buat ye. Thanks sebab tag :)

      Padam
  8. Mesti orang kat pejabat pos tu pelik kan kak ? kenapa banyak sangat surat untuk di pos... hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hihihih diorang tanya akak jual apa? Ingat akak buat bisnes online :)

      Padam
    2. Mana tak tanya kalau sekali singgah berlambak2..

      Padam
  9. Alhamdulillah, saya pun ingin memberi cuma masih mencari masa nak pos jugak :) senang bila list kan.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betul, BP. Tak adalah yang tercicir nanti. Saya ni pula jenis pelupa :)

      Padam
  10. organize sgt farah ni... nina selalu konon2 nak try buat cam ni.. masub bulan ke 2 buku pun hilang dah.. hahaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. kan.. mmg organize personlah kak farrah ni... :D

      Padam
    2. Hilang kena report polis.. he he he...

      Padam
    3. Hihihi, Ikhwan & Nina - akak ni terpaksa jadi organize sebab asalnya seorang yang messy dan cepat miserable ;)
      SS - nak report polis tu polis biasa ke polis trafik?

      Padam
    4. Hahaha polis entry ya SS..

      Padam
  11. Balasan
    1. Thanks, Mazni. Itu je pun tulisan yang akak pandai hehehe

      Padam
  12. comeyyynye tulisan...kemas aje...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tu time ada mood, Erny. Time nak cepat atau malas, akak sendiri tak dapat baca apa akak tulis :)

      Padam
    2. Ehh sama laa kita Farrah.. kekadang jenuh piker balik apa benda yang tulis tu..

      Padam
  13. sistematik akak... semua record ye.. :D

    BalasPadam
  14. Wahh tahniah smua..bestnya sapa yg dpt hadiah dri akak tu

    BalasPadam
  15. tahniah yang bertuah dapat something dari kak farah

    BalasPadam
  16. Balasan
    1. Akak rasa tulisan Dylla lagi lawa dan kemas hehehe

      Padam
  17. Jangan marah... Jangan jeles... Kotak besauuuu tu... SS punya... Kah Kah Kah.. Cikgu Ceketed keep the last for the best... Ha Ha Ha...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kihkihkih, yesss kotak besar tu milik SS. Save the best for last!!! :)

      Padam
    2. Ni nak jeles nih.. hahaha..

      Padam
  18. Farrah sayang. Aida da received your gift.
    tq so much :-)
    Lately aida super duper busy hu hu...
    Ops sana sini :-(
    Blogging agak ke laut!

    BalasPadam
    Balasan
    1. U r most welcome, Aida. No problemlah,..utamakan kepentingan lain dulu k :)

      Padam
  19. Balasan
    1. boleh tahan jugaklah. akak kumpul sebab malas gi post office :)

      Padam
  20. nama saya tiada di situ ;) ahaks

    BalasPadam
    Balasan
    1. Adakah anda pasti? Heheheh itu page 1 of 13 :)

      Padam
    2. yer saya pasti. hahaha. tapi x tahu lah jika ada rezeki ;)
      boleh lompat2 bintang juga. haha

      Padam
  21. Ada ke namaku di situ? hehehe..

    BalasPadam
  22. wow! nama saya pun ada.. yeaayy.. suka.. suka

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...