728 x 90

Rabu, 25 November 2015

Wordless Wednesday - Acrylic Photo Frames



62 ulasan:

  1. Balasan
    1. Cantik dan comel. Tu yang beli tu :)

      Padam
  2. berapa harga sekeping tu Farrah...beli kat ne

    BalasPadam
    Balasan
    1. Singgit lebih je, sis. Tapi ni saiz kecik. Beli kat POPULAR, kedai feveret saya :)

      Padam
  3. simple tapi menarik, hadiah untuk top commentator kah? haha2

    BalasPadam
    Balasan
    1. Mungkin ye mungkin tidak, wak hahahaha

      Padam
  4. photo frames tapi nape lain mcm je saiznye?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ni saiz kecik wak. Sangat kecik. Saya pun pelik kenapa saiznya begitu tapi beli ni utk ditukar jadi benda lain :)

      Padam
    2. kan... kecil je saiznya... jadi ap tu kak??

      Padam
    3. Wak nak size camne? he he he...

      Padam
    4. haaaa. kak farrah nak start sesi kreatip dia dah :)

      Padam
    5. Yelah, wak nak saiz macammana? Yg besar? Separuh besar?
      Ikhwan, akak nak buat base utk sticky notes :)
      Yana, sesi kreatip yg tak berapa kreatip,..

      Padam
    6. terbaik la.
      nanti share ekk hasil nyer farrah :)

      Padam
  5. simple frame... memanjang lak tu...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ye, sis. Saiznya memanjang pulak. Kalau nak letak gambar, kena potong :)

      Padam
  6. unik memanjang. atur gambar pasport boleh tak?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haa rasanya kalau atur gambar pasport memang boleh ;)

      Padam
    2. kan.. frame ni mmg untuk gambar pasport kot

      Padam
    3. Selalu utk label2 meja boleh gak :)

      Padam
  7. buat ea Kak Farrah ? rajin nya potong acrylic tu.. *kalau buat lah..* heee

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tidak, Firah. Beli siap kat kedai :)

      Padam
  8. Balasan
    1. Comel kan, Diana. Tu yang beli tu :)

      Padam
  9. Photo frames? Kecik ke saiz dia, Kak Farrah??

    BalasPadam
  10. Balasan
    1. Nanti nak tukar jadi benda lain yg insya Allah lebih cantik, ietams :)

      Padam
  11. selalu beli ni untuk event..nak label kat mana registration, refreshment, stationaries..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ha betul. Senang kan nak tanda-tanda meja :)

      Padam
    2. haah, untuk label pon okey jugak , nampak cantik je

      Padam
  12. Balasan
    1. Untuk projek kraf seterusnya, Ros :)

      Padam
  13. dulu masa kerja dengan company advertising
    selalu jumpa menatang acrylic ni
    plastik yang tahan lama dan mudah dibentuk menikut ketebalan =)
    tu buat sendiri ke kak farrah

    BalasPadam
    Balasan
    1. menatang acrylic katanya... he he he...

      Padam
    2. Hihihi menatang acrylic tu akak tak buat, YY. Beli siap kat kedai :)

      Padam
  14. ok...tazzabar nk tggu hasil tgn farrah guna benda nihhhhh.....sy xleh nk byg lagi mcm mn hasilnyerr hehhehee

    BalasPadam
    Balasan
    1. Bayangan Gurauan Rahmat Mega agaknya.. He He He...

      Padam
    2. Hahahah sementara ni Sis D ikut suggestion SS dulu,..bayangan gurauan :)

      Padam
  15. semangat nak tahu akak nak buat apa... :D hihihihih

    BalasPadam
  16. apalah hasilnya nanti tu.. tak sabar nak tunggu hasil selepas akak dah ubah nanti

    BalasPadam
  17. Balasan
    1. Saya nak jadikan base utk letak small sticky notes, SS. Saya ni kan hantu sticky notes :)

      Padam
  18. Balasan
    1. Sikit je, anies. Belum cukup sepuluh :)

      Padam
  19. Balasan
    1. Biasalah, ekin. Utk buat projek kraf :)

      Padam
  20. untuk photo berapa R ni..hehehe comel sgt.. :D

    BalasPadam
  21. Nampak menarik.. nak bagi hadiah ke? Hehe..

    BalasPadam
  22. saiz ape ni kak farrah
    projek ape ni ye
    mcm xde entry tok ni je
    ke ayu dah terlepas pandang ni

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...