728 x 90

Selasa, 6 Oktober 2015

Kad Mini - Projek BOSAN

Projek bosan sebelum lunch Ahad lepas.

[1]


[2]

[3]

[4]


77 ulasan:

  1. cantik dan menarik.. nanti nak buat kad mini macam ni laa..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Senang je, Eyda. Buat banyak2. Nanti budak2 tu nak bagi cikgu atau kawan2 senang dah ada stok :)

      Padam
    2. tu laa kena buat skit2, yelah baru berjinak-jinak balik dalam bidang nih.. hehehe..

      Padam
  2. next time bosan-bosan buatlah untuk saya satu..hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Insya-Allah, no problemo!

      Padam
    2. sy pun nakkkkk....hahahahah...suka nyebok

      Padam
  3. wah..cantik dan kreatifnyaaa farrah........ wa suka jugak buat benda-benda macam ni ..tapi tak ada masa je...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tak mengapa, Wa. Kalau dah minat tu, tak ada masalah. Nanti bila ada masa terluang, tau je tangan tu nak buat apa.

      Padam
  4. jangan la bosan-bosan.. hihik. nanti buatkan untuk eyja 1 yer. hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Bosan sekali-sekala je...Insya Allah, Eyja. Ada rezeki eyja nanti. Doakan akak ada masa terluang untuk buat lagi kad2 ni ye :)

      Padam
  5. comel sangat. kita simpan kad yang akak Farrah kasi tu. xtahulah lagi nak buat bentuk macam mana. hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. La ye ke,...Simpan dulu. Gali idea mana patut :)
      Tak pun, if you need any assistance, reach akak ye.

      Padam
  6. Balasan
    1. Hihih bolehlah, Wawa. Buat untuk bagi-bagi kat orang :)

      Padam
  7. lelaju je nafas sebab tengok card2 comel ittew...

    nak jugak... ! hik2

    BalasPadam
    Balasan
    1. Insya Allah, kalau ada rezeki akan ku titip sekeping buatmu ye :)

      Padam
  8. Balasan
    1. Tak rajin mana, Namy. Saja isi masa daripada dok menganga :)

      Padam
  9. Balasan
    1. Nak buat contoh hahaha saja jah la akak

      Padam
  10. Cantik sangat kad ni..comel gitu :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Bolehlah kan untuk diberi pada kawan-kawan,...adik-adik,... :)

      Padam
    2. simple dan cantik :) i loike!!

      Padam
  11. Warna pun menarik..colourful :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. tapi tak de warna favourite Cik Mimie lah :)

      Padam
    2. Hehehe...aaah, x kelihatan MERAH di situ...hahaha.. saya nampak BIRU.. :D

      Padam
  12. wow cantik farrah.
    ni projek bosan, kalau projek x bosan, ntah camne ler cantik nyer :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahahah kelakar pula baca komen Aida ni. Kalau projek tak bosan, silap2 tak jadi apa2 sebab saya terus tiada di rumah :)

      Padam
    2. Setuju setuju... Projek bosan pun dah comel macam nie :)

      Padam
  13. Cantik tertarik menarik kau memang dabomB

    BalasPadam
  14. Bosan-bosan ada hasil juga...cantik

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks, sis Fida. Benda2nya semua dah ada :)

      Padam
  15. menarik kak.. Kreatif, inovasi dan semuanyalah.... hihihihihihi :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Amboi, Ikhwan! Habis keluar semua kata adjektif :)

      Padam
  16. Balasan
    1. Sesuai diberi pada orang yang comel juga :)

      Padam
    2. Contohnya, macam saya. Okey, sila bagi satu kat saya, Kak Farrah. Hahaha

      Padam
  17. Hebat2.. bosan2 pun blh buat something yg menarik huhuu... terbaik.. :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Bosan-bosan kena cari aktiviti nak dibuat. Kalau tak,...ZzzZzzZZzzz :D

      Padam
  18. comel & meriah! suka tgk warna2 tu

    BalasPadam
  19. salam cik Farrah, wak ada hntr emel ye., psl top commentator

    3lalat@gmail.com

    BalasPadam
    Balasan
    1. ehehe kena interview ke Wak ? bila nak interview CT ? eh ahaha..

      Padam
    2. OK, wak. Nanti saya check email ye. Thanks. Ni, wak. Adinda seorang ni dah beri hint :)

      Padam
  20. Comelnya ya Allah! Geram tengok :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Farah, I got something for you. Tapi akak akan ambil masa sikit nak hantar huhhuhu sabar ye :)

      Padam
  21. kreatifnyeee .. pipie dulu suke buat macam ni , tapi sejak ade anak kemalasan melanda ... huhuhu


    pipie follow sini followers ke534

    BalasPadam
    Balasan
    1. Nanti anak Pipie dah besar sedikit, bolehlah berkraf semula :)
      Thanks, Pipie sebab sudi singgah sini. Nantikan junjungan balas saya ye.

      Padam
  22. bhahahah mata yang dekat thank you tu macam penuh pengharapan..

    BalasPadam
  23. akak.. widget tetamu hebat ada prob jugak eh ? macam mana ye ? huurm..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haah. Samalah cam, CT. Akak perasan kebanyakan blog lain pun camtu gak. Kita kena tanya Kanda SS nih. Mana tau dia ada solution.

      Padam
  24. Comelnyaaaa... kreatif sungguh! wahhhh,.. rajin buat DIY

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ena pun boleh buat. Nanti kalau bosan macam akak, leh cuba hehehe

      Padam
  25. comel sangat hasilnya. kena banyakkan belajar dari kak Farrah untuk dapat hasil macam tu juga :D

    BalasPadam
  26. lahai rajinnya.. comel-comel lak tu...

    BalasPadam
  27. salah 1 nyer tu utk sy kan? hahaahah

    BalasPadam
  28. menjawab pertanyaan:

    1. man burger lava yg sy pegi tu kat damansara damai

    2. yap sy buat buku teks. tp sy minta maaf sy x boleh dedahkan sy buat buku apa sbb buku tu belum diedarkan lg... yap, akan digunakan thn dpn utk sek ren. ;-)

    BalasPadam
  29. sape yang dapat kad ni ye?? errrmmm

    BalasPadam
  30. semuanya comel.. memang kreatif la farrah ni..

    BalasPadam
  31. walaupun projek bosan...tetap comel kadnyeee...hehhehe

    BalasPadam
  32. Wahh...projek bosan yang begitu kreatif dan comel sangat Farah...

    BalasPadam
  33. kad akk y ckecik2 dah byk kali da ayu nak curik idea nye
    tapi xmenjadi pon hahahha
    dalam mimpi je semuanya

    BalasPadam
  34. ringkas..tapi hasil tetap cun! time bosan plak tu.. biasa orang bosan2 mood ke laut buat itu ini semua tak kena. tapi tu lah ni kes ada cinta dalam hati..hiii ^_^

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...