728 x 90

Isnin, 31 Ogos 2015

Tiga Satu Lapan - Brownies Merdeka untuk Birthday Girl


Selamat Menyambut Hari Kebangsaan yang ke-58!

Moga kebebasan,..
kemakmuran,..
keharmonian,..
dan kesejahteraan yang kita miliki,..
akan kekal jadi milik kita.


#sehatisejiwa


Buat yang lahir pada tarikh bersejarah ini, Happy 'Sehati Sejiwa' Birthday, Merdeka Babies!!!



Special birthday wish untuk Dik Huda a.k.a nhhas, pemilik blog Real Life is Real,...

Brownies untuk Huda tapi akak yang makan ;)


Selamat Menyambut Ulang Tahun Kelahiran,
Moga Huda sentiasa berada dalam lingkungan rahmat dan kasih sayang Sang Pencipta,
Moga dengan bertambahnya usia, semakin menyayangi dan disayangi Allah,
dikurniakan rezeki melimpah ruah dan nikmat hidup yang penuh barakah.

Have a magnificent celebration :)



23 ulasan:

  1. Masya Allah... subhanallah...
    Kak farah buat kita nangis....

    Jazakillah khayr sister....

    May Allah loves u too...protect u, bless u... give u the best in here n hereafter Insya Allah....

    Love u kakak from earth to moon marikh pluto andromeda and seluruh jajahan cakerawala and come back to earth...

    Mmmmuuuuahhh...

    BalasPadam
  2. Untong lah... kek hari jadi saya kak farah yang makan... haha... tafadhal... tafadhal ya ukhti...

    Kim salam kat bonda cekebon...

    BalasPadam
  3. Happy birthday malaysia...
    I LOVe Malaysia...

    If we LOVE this land of us call malaysia...make doa ...

    Afterall We only have this land to live ...

    May Allah have mercy on all of us...
    May Allah have mercy in this land of Malaysia...

    Aamiin ya rabbalalamin

    BalasPadam
  4. tiga satu lapan besday Huda ke? selamat hari lahir Huda...sis JM doakan semoga sentiasa sihat dan ceria selalu...tiada kek utk di beri just a wish je...meh sini nak bagi hulk je heee

    BalasPadam
  5. Salam sehati sejiwa.....dan selamat menyambut hari jadi kepada Dik Huda.....semoga berbahgia dunia akhirat.....Merdeka...!!! Merdeka...!!!

    BalasPadam
  6. wahh bestnyer ade org buat birtday kek kanns ;p

    BalasPadam
  7. Comelnya brownies!

    Selamat hari kemerdekaan, kak Farrah :)

    BalasPadam
  8. kawan CT pun bersalin pagi tadi =) ngeee ~~

    BalasPadam
  9. salam singgah sini FM....salam kemerdekaan yang ke-58...

    sedapnya browines.....

    BalasPadam
  10. hahahah brownies tu akak yang makan =P Huda sila nangis hehehe..
    ok gurau..

    BalasPadam
  11. wah bestnya.. nak sikit.. hehehe..

    BalasPadam
  12. Agaknya kalau besday sis JM dapat apa eh hiksss

    BalasPadam
  13. Happy belated besday! Semoga pjg umur... Murah rezeki... Dan semoga Allah makbulkan doa2 Huda yg baik2... Aaminnnn...

    BalasPadam
  14. Happy belated besday Huda... Semoga dipanjangkan umur,dimurahkan rwzeki... di rahmati Allah s.w.t ya

    BalasPadam
  15. happy belated birthday huda...nk jg brownies

    BalasPadam
  16. Salam merdeka dan Happy Belated Birthday to Huda :)

    BalasPadam
  17. eeeee tayang secoet je brownie tu.. nak jugak... nyum nyum

    BalasPadam
  18. hahaha lucu la kak farrah ni
    kek utk kak huda
    tapi akk yang makan kan

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...