728 x 90

Sabtu, 31 Januari 2015

Menang Giveaway Travelog Oman IIUM by Blog Iqa

Alhamdulillah, semalam pagi-pagi lagi Dik Nana informed yang saya salah seorang pemenang GA anjuran Iqa (entri GAnya di sini). Thanks so much, Nana sebab beritahu akak! Punyalah excited! Kiranya ini GA pertama yang saya menang untuk 2015 :) 

Saya ni dahlah jarang masuk GA, kalau masuk pun GA yang senang-senang je syaratnya. (Akak tak larat kalau rules yang complicated, dik! Juling mata nak follow itu ini, klik sana sini.) Selalunya support GA & segmen kawan-kawan blogger, sekadar nak meriahkan suasana.

No. 14 :)
Suka! Suka! Suka! Merasa dapat ole-ole Oman. Siapa-siapa yang joined bolehlah jenguk sini. Mana tahu anda antara 20 yang berpeluang dapat ole-ole dari jauh.

Iqa ni kiranya junior saya. Jap,... super super super more-than-a-decade-super-junior saya di Garden of Knowledge and Virtue. Apa tu? UIA lah. Tapi akak senior ganyut ni fakulti lain. Thanks, Iqa sebab jemput akak sertai GA ni. Thanking you in advance as well for the ole-ole.

Oh, jom kita sama-sama 'meriah-merry' kan segmen dan GA rakan-rakan saya di bawah ni:


23 ulasan:

  1. Waahhh..tahniah k.Farrah.
    Best dapat hadiah oman.

    BalasPadam
  2. ha'ah..wana ada nampak nama akak naik tau..yeay!! tepuk tangan untuk akak..tahniah kak..dapat ole2 dari oman tu..bestnya!!!

    BalasPadam
  3. Tahniah kak farah... ekin pn dapat hihihi...

    BalasPadam
  4. Tahniah kak.. Rezeki di tahun baru.. Alhamdulillah..

    BalasPadam
  5. tahniahh...x rugi kan join..kalau bertuah dpt lah kan..mmg betuah lah nih

    BalasPadam
  6. hehehehe CT alhamdulillah terpilih juga..
    tu pun si Budak yang wasap bagitau. kalo dak memang terlepas pandang dah hehe..

    tahniah Kak Farrah..

    BalasPadam
  7. tudia excitednya..hahaha.
    sesama kak,benda baik baik bagitahu awal2..hehehe..
    tahniah ya kak..! :D
    rezeki tahun baru..

    BalasPadam
  8. Tahniah kak! Ada masa memang bertuah kita join GA ni. Hihi.. =)

    BalasPadam
  9. alhamdulillah.. semoga murah rezeki akak tahun ni :)

    BalasPadam
  10. Tahniah Kak Farrah ~ meriahlah lagi board akak... heee

    BalasPadam
  11. ahahaha.. akak budak uia jugak ke? ehehe. btw tahniah ye. da terima hadiah??

    BalasPadam
  12. tahniah kak farrah
    mmg kak farrah selalu menjadi pemenang bertuah

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...