728 x 90

Jumaat, 30 Januari 2015

Happiness is,...Cuti Panjanggggg!

Assalamu'alaikum. Selamat Hari Jumaat semua!

Credit


Hehehe. Happiness is public holidays that result-in 3-day weekends,..or MORE!

Saya tumpang happy dan teruja untuk kalian je ni. Kebiasaannya, pada hujung minggu saya memang cuti 3 hari. Start kelas hari Selasa. Then, kalau cuti lebih daripada 3 hari (macam this weekend) saya tak terlibat. Nanti tak cukup pula bilangan kelas yang diadakan dalam satu bulan ;)

Enjoy this long weekend!


Psst! Thanks so much to each one of you yang susah-payah datang jenguk, baca entri dan tinggalkan komen-komen. Don't worry! Saya akan 'jejaki' kalian :)


51 ulasan:

  1. Malaysia ada public holiday apa ya sekarang ni?

    BalasPadam
    Balasan
    1. hari wilayah, ahad dan hari wesak on Tuesday

      Padam
  2. hehe..cuti memang sentiasa dinantikan kan kak farah..belum cuti lagi dah plan apa nak buat time cuti..hee.. :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betullll. Belum cuti tapi hati dah berbunga-bunga dah :)

      Padam
  3. seronoknya bila cuti bersambung2 macam tuh.. indah sangat rasa..

    BalasPadam
  4. Hoyeee..sis JM akan bercuti 4 hari..hari Rabu baru masuk kejer tapi belum ada plan nk jalan-jalan ke mana,...Farrah ada idea tak? ingat nk pegi Tambun Lost World

    BalasPadam
    Balasan
    1. Best tu kak. Banyak benda gak nak explore :)
      Suprisingly, walaupun excited cuti panjang, saya tak ada plan apa2 lagi setakat ni :)

      Padam
    2. yeahh kite tidoo je..hahahah.. :P

      Padam
  5. Sy cuti 2 hari je ni :(( cuti hujung minggu skolah jeee :(( apapun selamat bercuti :D

    http://ijahoney.blogspot.com/

    BalasPadam
    Balasan
    1. Oh ye ke,..w/pun cuti 2 hari je,..manfaatkan sebaiknya ye :)

      Padam
  6. Happiness is.. When EVERYDAY is SUNDAY! Ha Ha Ha...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahaha itu dah melampau dah tu,..tapi kalau ada pls count me in, SS ;)

      Padam
  7. Cuti memang sangat dinanti2 .. =))

    BalasPadam
  8. saya dh cuti 2 minggu ni.. mggu depa start praktikal.. terasa kemalasan plak nk pegi

    BalasPadam
    Balasan
    1. Aippp tak mo cenggitu! Nanti akak panggil SS soh datang babab!

      Padam
    2. Bababbbb je dia tu! Ha Ha Ha...

      Padam
    3. babab xpa.. jgn enjit bontot dri kak shikin dah la..hahahaj

      Padam
    4. Ohhhh, zarul takut kena inject eh....

      Padam
  9. mohh ler kita balik kampung cuti panjang panjang makan sedap sedap. hahaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Moh le,..Kita balik kampung ghamai2 :)

      Padam
  10. amboii..syok na depa..happy holiday semua..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Selamat berhujung minggu utk Khaty & family :)

      Padam
  11. yeaaaaay hakhak.. yang penganggur ni pun rasa seronok gak sbb mak ayah cuti.. yahoooo balik kampung \\^^// jom detim Kak Farrah..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Bestnya balik kampung!!! Yeayyyy! Akak tumpang excited sama tapi nggak bisa ngedate, kok. Akak cuti-cuti kerja. Namanya bercuti, beratur errands nak kena siapkan huhuhu

      Padam
  12. Scha takde maknanya cuti kak. Keje kat butik pengantin kan. Time cuti tu lah org datang. aggaga

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tak pelah, Scha. Mentara muda & badan masih kuat ni, cari pengalaman puas2 dulu.

      Padam
  13. Jeles sebenarnya dengan orang yg keje kat kl minggu ni.. Cuti wilayah, bersambung dgn cuti Thaipusam.. Syoknya depa semua....

    BalasPadam
    Balasan
    1. Nanti kita cuti Chinese New Year pula :)

      Padam
  14. untungla. hehe. enjoy your holiday! ^^

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehehe memang enjoy. Tapi sekejap je masa berlalu. Tau2 dah habis cuti.

      Padam
  15. kelantan tak amik cuti wesak, so kerja macam biasa.
    happy holiday semua

    BalasPadam
    Balasan
    1. Don't worry, Norihan. Cuti CNY coming :)

      Padam
  16. bestnya dapat cuti... tempat keje xde cuti pun... kena keje....

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tak pe, ekin. Cuti dalam hati ye :)

      Padam
    2. Simpan dalam hati cuti sakit huhuu

      Padam
  17. bestkan kalau dapat cuti.. 4 hari rasa kejap jelah akak :(

    BalasPadam
    Balasan
    1. Memang, Nina. Kejap je dah abis cuti :(

      Padam
  18. Sukaa... Minggu depan nak cuti... Hehe

    BalasPadam
  19. tahun ni byk cuti panjang kan..
    tguu raye cina nanti pulak la kan..
    tahun ni tahun pertama kerja waktu pejabat...
    sonok sonokk...

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...