728 x 90

Selasa, 4 November 2014

Rude - Magic! (Easy Guitar Chords)

Kord Gitar dan Lirik Lagu 'Rude' - Magic! (Easy Chords)
Capo on 6th fret

C D Em
Saturday morning jumped out of bed
Em
and put on my best suit
C D Em
Got in my car and raced like a jet,
Em
all the way to you
C D G Em
Knocked on your door with heart in my hand to ask you a question
C D G Em
Cause I know that you're an old fashioned man yeah yeah

C D
Can I have your daughter for the rest of my life?
G Em
say yes, say yes, Cause I need to know
C D
You say I'll never get your blessings till the day I die
G Em
Tough luck my friend but the answer is no!

(Chorus)

C D G Em
Why you gotta be so rude? Don't you know I'm human too
C D G Em
why you gotta be so rude I'm gonna marry her anyway
C D
marry that girl (marry her anyway)
G Em
marry that girl (yeah no matter what you say)
C D
marry that girl (and we'll be a family)
G Em C D G Em
Why you gotta be so rude


C D Em
I hate to do this, you leave no choice
Em
I can't live without her
C D Em
Love me or hate me we will be boys
Em
Standing at that alter
C D G Em
or we will run away to another galaxy, you know
C D G Em
You know she's in love with me, she will go anywhere I go

Repeat (Chorus)


DISCLAIMER: Lirik lagu di atas adalah hak cipta / hak milik pengarang, penggubah, artis dan label muzik yang berkenaan. Seluruh media - termasuk lirik, 'guitar chords' & klip video yang terdapat di blog ini hanyalah untuk keperluan promosi dan evaluasi. Sokong artis/penyanyi/kumpulan kegemaran anda dengan membeli CD/nada dering/'caller ringtone' agar mereka dapat terus berkarya.


29 ulasan:

  1. suka lagu nie...
    say yes, say yes..

    BalasPadam
  2. nadyya kureng paham ngn code gitar ni. tp salu tgok adk men gitar..hahah adk men gitar nt die suh teka lagu pe.. fuhh nt jawapan nadyya msti cmni 'ala akak thu lagu ni.. tp akak lupa la tajuk lgu ni.hahaha'

    lirik lagu nampak mcm sweet je ;)

    kite tag akak
    http://loveneddy.blogspot.com/2014/11/1st-giveaway-by-cik-puan-jelita.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Bestnya santai2 dgn adik main gitar :)
      Thanks tag akak, dah joined dah...

      Padam
    2. kadang2 je kak. skrg dia da masok sem baru kan.. :)

      Padam
  3. Suke lagu ni kak farrah...
    Lagu rancak2 gitu...
    Heheheheh nnt nk suh adk ayu maenkan lagu ni la...
    Suke dgr org maen gitar2 ni...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haa nanti jgn lupa request kat adik lagu ni ye... :)

      Padam
  4. Balasan
    1. apa abang Arz macam pernah dengar.. lagu ni femes kot. hehe

      Padam
  5. lagguuu ni. ehehhe. suka2. :3

    BalasPadam
  6. Kak Farrah.. jom rakam akustik version. akak main CT nyanyi ( dak bukan nak kata sore sedap tapi tringin nak ada rekoding lagu sndiri nyanyi)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kemon babeh!
      ♫ ♬ ♫ Say yes, say yes, Cause I need to know ♩ ♩

      Padam
  7. ni kira yang rude acoustic la kan kak? saya suka lagu akustik compare dnegan lagu dia mainkan kat radio tu

    BalasPadam
    Balasan
    1. Yes, dear. Samalah. Akak pun suka yang akustiknya :)

      Padam
  8. feveretoooo. suka gila lagu ni. haha

    BalasPadam
  9. huhuhuhu...sedih sbb x pernah dgr

    BalasPadam
    Balasan
    1. Aiyakkk! Jangan sedih! Nanti kalau kak JM ada mood nak dengar,...google je :)

      Padam
  10. Maybe asyik bukak siaran radio ikim je pastu dgr radio pun time nak datang dan balik keje..kat umah asyik ngadap blog je huhuh

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehehe tak dengar lagu tu tak luak pun Kak JM :)

      Padam
  11. Suka lagu ni.
    Tengah imagine k
    Farrah main gitar lagu ni kat saya.

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahaha imagine akak main & nyanyi sedap2 ye :D

      Padam
  12. Balasan
    1. Aipppp! Mimimimimi tak leh masuk buku!

      Padam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...