728 x 90

Isnin, 29 September 2014

Mi mi mi mi mi mi mi mi!

Di dalam bilik kraf.

Buat kerja editing sambil dengar radio.

Tengah struggle untuk merombak satu ayat. Tak ada idea :( Dah tiga empat kali saya cuba ubah, tetapi tetap sumbang bunyinya! Ada something yang tak kena....Ada sesuatu yang hilang,...tak cukup...

Hmmmm,...

Berfikir dan berfikir lagi.

Fikir lagi,...cuba untuk lebih fokus! Tiba-tiba,.....



♩ ♫♬
Mimimimimimimi
Mimimi only mimi
Mimimimimimimi
 
Mimimi sexy mi
♩ ♫♬ 


Rasa macam pecah-berderai-berkecai semua yang sedang saya fikirkan. Lagu apa ni?! Mi Mi Mi?! Dengan suara nyaring dan sebahagian besar lirik lagunya mi mi mi mi mi,...lagu ni betul-betul buat saya rasa gemas! Annoying sungguh! Terkial-kial saya menunggu lagu tu habis. Tak tergerak hati pula nak ambil remote dan tukar ke stesen radio lain huhuhu. Sudahnya, saya kemas kertas-kertas atas meja, tutup fail. Tutup lampu. OK, bai!

SELAMAT MEMULAKAN MINGGU BARU!


Nota Senyum: Mungkin atas faktor usia (dah tua dah akak ni,...), wave dah berbeza,...lagu Mi Mi Mi tu masuk telinga kanan terpelanting keluar ikut telinga kiri!

15 ulasan:

  1. Hehehehe..Ini lagi ringtone Cik Mimie..hahaha..Sebab dia ada sebut mimimimi..cam panggil Cik Mimie je..ekekeke..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hihihi lagu ni memang sesuaiii sangat jadi ringtone Cik Mimie. Confirm bergegas sambut call ;)

      Padam
  2. Lagu ni annoying sikit. Haha. Tapi kkdng sedap pulak dgarnya.

    BalasPadam
  3. Ingatkan akak masak mi tadi.
    Rupenye tengah buat lagu.

    BalasPadam
  4. ohh mimimimii
    adik ayu sllu dok suke lagu2 cmni
    lagu2 skrang ni kak farrah

    BalasPadam
  5. Hahaha... idah tak pernah dengar mimimi niee... kalau tak mau tutup radio gak cam farrah gak kot... hehehe...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahaha klu tengah santai boleh tahan lagi kot, Idah. Buat gelak2 la,..tp kalau salah timing tu memang sesak dada dibuatnya! ;)

      Padam
  6. hihi.. tak pernah dengar lagu ni. amboi ayat nya mimimimi.. dia panggil mimi latu.. kalau Ros, terus tutup je. puas hati. hihihi

    BalasPadam
  7. haha. kak kelakar la. saya pon tak suka lagu tu. annoying gila. rasa nak baling radio masuk gaung. tapi tula yg stesen radio nak pasang. padahal belambak lagi lagu yg bermutu.

    BalasPadam
  8. ahaahahha...kalau bunyi lagu mcm tu terus tukar chanel...rasa sakit telinga..apa kobonda mi mimimimmi...nak makan mee ke hahahaah

    BalasPadam
    Balasan
    1. kalau ajak makan mi ada faedahnya juga kan,..ni telinga kita yang jadi mangsa

      Padam
  9. hahahahaha.... saya ingatkan lagu English. lama-lama dengar rupanya lagu korea. lol~ pelik benor lagunya

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...